Toitlustamise nädal 03.02-07.02
Esmaspäev 03.02 | Teisipäev 04.02 | Kolmapäev 05.02 | Neljapäev 06.02 | Reede 07.02 | |
---|---|---|---|---|---|
Hommikusöök | Kaera-ja riisihelbe puder, rabarberi-maasikamoos, tee sidruniga | Piima-tähestikusupp, võileib suitsuvorsti ja kurgiga | Hirsipuder, ploomimoos, piim (koolipiim) | Nisuhelbepuder, marjad, kakao | Ahjuomlett, võisai sulajuustuga, tee |
Terviseamps | Kurk (koolipuuvili) | Lillkapsas (koolipuuvili) | Pirn (koolipuuvili) | Melon | Õun (koolipuuvili) |
Lõunasöök | Kanapasta , jogurtikaste maitserohelisega, tomatisektorid, piim (koolipiim) | Rassolnik, hapukoor, leib, puuviljatarretis, vahukoor | Ühepajatoit, hapukoore-majoneesikaste, hapukurgisalat, keefir | Frikadellisupp, leib (seemne), karamellkissell, mustsõstramoos | Guljašš sealihast, ahjukartulid, värskekapsa-porgandisalat, maitsevesi |
Õhtuoode | Odrakarask, mahlajook | Kartuli-singisalat, maitsevesi | Kohupiimakreem, mahlakissell | Makaronid hakklihaga, hapukoore-ketšupikaste, kurgiviilud, mahlajook | Marjasmuuti, täisteraküpsised |